The Dog Treat Company: Calm Moments – Rauhoittavat makupalat 3 x 50g

9,90

Calm Moments koiran makupalat sisältävät kamomillaa ja laventelia, jotka ovat luonnon omia relaksantteja. Ne auttavat koiraa rauhoittumaan ja rentoutumaan. Siksi kutsumme näitä nimellä Calm Moments! Nämä terveelliset ja hyvälle maistuvat makupalat sopivat kaikille koirille, mutta erityisesti niitä kannattaa kokeilla, jos koiralla on taipumusta käyttäytyä huonosti, uhoilla tai haastaa riitaa.

Calm Moments koiran makupalat ovat käsinleivottuja, viljattomia ja gluteenittomia herkkuja, jotka sisältävät luomu kookosöljyä, kamomillaa ja laventelia. Makupalat ovat täynnä hyvin sulavia, terveellisiä proteiineja ja ovat loistava kuidun lähde. Calm Moments makupalojen sisältämä luomu kookosöljystä peräisin oleva lauriinihappo tehostaa koiran luonnollista vastustuskykyä ja hellii ihoa ja turkkia.

Sen lisäksi, että Calm Moments makupalat ovat erittäin maukkaita, ne ovat myös täynnä hyvin sulavia maksaproteiineja ja arvokkaita aminohappoja, jotka ovat kaikkien kudosten rakennuspalikoita.

Makupalat ovat hypoallergeenisia herkkuja, joten niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille koirille.

Calm Moments makupalat ei siis ole vain koiran makupaloja. Ne ovat todellinen terveyspommi ja auttavat koiraa rauhoittumaan ja rentoutumaan!

 

Myyntikoko 3 x 50g